שאלה כללית בנושא לחצי דם

דיון מתוך פורום  לב האישה

14/06/2024 | 15:50 | מאת: ליטל

האם כל אשה שמגיעה לגיל 50-45 אוטומטית לא משנה הסטוריה רפואית או אורח חיים או גנטיקה, האם בכל מקרה לחצי הדם יעלו לה והיא תצטרך כדורים ללחץ דם ? האם היו מקרים מעולם שלצורך הדוגמא אשה בת 55 או 65 ואין לה לחץ דם גבוה אלא נורמלי ביום יום, יש דבר כזה? 🙏

יתר לחץ דם הינו פונקציה של גיל הרגלי חיים וגנטיקה , לא כל אדם יפתח יתר לחץ דם אך עד לעשור ה8 לחיים לכ80% יש יתר לחץ דם בדרגות שונות. ההחלטה על מועד וצורת טיפול תרופתי הינה פרטנית

מנהל פורום לב האישה