תוצאות בדיקת הולטר לב 24 שעות

דיון מתוך פורום  לב האישה

18/06/2024 | 10:29 | מאת: שירה

שלום רב, העתקתי את הסיכום לבדיקת הולטר לב 24 שעות שעשיתי. בתוצאות הבדיקה פרטו ושלחו תרשים. אני העתקתי רק הסיכום.אני מבקשת אם אפשר, לקבל הסבר לתשובה.אני בת 69 תודה רבה מראש *סיכום והערות*: קצב סינוס מהירות מינימלית 57 פעימות לדקה, מהירות מקסימלית 89 פעימות לדקה וממוצע 67 פעימות לדקה. NOn-susTained aTriaL TaChycardia APC'S מרובים תודה רבה

פעימות מוקדמות ממקור עליה - ממצא שכיח שאינו בהכרח מסוכן מעבר לזה יש לפנות לרופא/ה שהפנו לבדיקה

מנהל פורום לב האישה