גלי T שלילי.הסיבות לכך

דיון מתוך פורום  לב האישה

14/07/2024 | 16:51 | מאת: דינה

שלום!אני בת 61.ברקע יתר לחץ דם מאוזן.היפרליפדמיה משפחתית.מטופלת באזקור ופרלואנט 150 מ"ג.מידי פעם סובלת מכאבים בחזה.לפני שנתיים עברתי אקו,מיפוי,צנטור.כל הבדיקות יצאו תקינות לחלוטין. כרגע בא.ק.ג. שינוי קטן מאוד.היפוך T בI.סביב 0.5מ"מ.אולי טיפה יותר האם הדבר מעיד בוודאות שעברתי על הרגליים התקף לב?האם יש סיבות נוספות להיפוך T? תודה רבה. דינה

אקג צריך לראות והשוות לקודם, ולא לא כל שינוי קטן בהכרח פתולוגי או מרמז על התקף לב

מנהל פורום לב האישה