אקו לב במאמץ.משמעות התוצאות

דיון מתוך פורום  לב האישה

22/07/2024 | 11:22 | מאת: דינה

שלום,דוקטור!אני מצרפת את הכתוב בתוצאות הבדיקה. LVEF 60-65%with exercise with no significant new wall motion abnormalities post wall not well seen מהי משמעות הכתוב? תודה רבה

התשובה בכללותה תקינה מסייגים אותה בכך שלא ראו היטב דופן אחורית אקו הינה בדיקה המסתמכת על ראיית הדפנות באופן מיטבי ולא תמיד ניתן הרופא המפנה יחליט אם די לו/לה בכך או נדרשת הדמיה אחרת

22/07/2024 | 15:02 | מאת: דינה

תודה רבה,דוקטור היקרה!אני עברתי אין ספור פעמים בדיקת אקו במאמץ ואף פעם לא הייתה בעיה כזאת...תמיד ראו את הכל...האם לדעתך קיימת אפשרות לבדיקה חוזרת?הרי כל שאר ההדמיות עם הקרינה:מיפוי,סיטי... תודה רבה,רבה

מנהל פורום לב האישה