שאריות גלוטן בטאבון בחום גבוה
דיון מתוך פורום צליאק וקרוהן
הרשמה למערכת דוקטורס
כניסה למערכת
כניסה למערכת
פרסום הודעות חדשות בפורום זה מחייב הרשמה למערכת
עדיין לא רשום?
הודעה
תודה!
* שים לב! הקובץ שצורף יעלה לאתר רק לאחר אישור מנהל הפורום.
רק בריאות ☺ צוות אתר דוקטורס
הוספת תגובה
שאריות גלוטן בטאבון בחום גבוה
05/10/2019 | 18:30 | מאת: ערן
שלום, האם אפשר לצלות בשר בטאבון שנאפה בו קודם לכן בצק ( פיצה למשל ). הטאבון מגיע לחום של 450 מעלות צלזיוס. האם שאריות בצק וגלוטן "שורדים" חום גבוה כזה? תודה ערן
לקריאה נוספת והעמקה
שיתוף
תשובת מומחה | מאת: ד"ר עובדיה ברוך
05.10.19 | 22:17
(0)
לחם ופיצות נאפים בחום גבוה ואכילתם משפיעה על חולי צליאק כך ניתן להניח שהגלוטן לא נהרס אז ניתן לשער שעדיף לנקות את הטאבון משאריות הגלוטן
שיתוף
RE: שאריות גלוטן בטאבון בחום גבוה
05/10/2019 | 22:29 | מאת: ערן
תודה על התשובה. כוונתי היא האם חולה הצליאק יכול לאכול בשר( ללא גלוטן ) שניצלה בטאבון של 450 מעלות, שלפני כן נאפה בו בצק עם גלוטן. תודה רבה מראש ערן
שיתוף
מנהלי פורום צליאק וקרוהן
ד"ר פאדי אבו בכר
ד"ר פאדי אבו בכר, רופא במכון גסטרואנטרולוגיה של המרכז הרפואי הלל יפה. בוגר...
המשך >
ד"ר עובדיה ברוך
רופא במכון לגסטרואנטרולוגיה במרכז הרפואי הלל יפה סיים לימודי רפואה בבוקרשט,...
המשך >
ד"ר רומן דפסמס
רופא בכיר במכון לגסטרואנטרולוגיה של המרכז הרפואי הלל יפה. סיים לימודי רפואה...
המשך >
ד"ר סייף אבו מוך
רופא בכיר במחלקה לפנימית ב' של המרכז הרפואי הלל יפה ומומחה למחלות כבד. משמש...
המשך >
פרופ' קופלמן יעל
מנהלת המכון לגסטרואנטרולוגיה במרכז הרפואי הלל יפה. בוגרת לימודי רפואה בטכניון...
המשך >