שאריות גלוטן בטאבון בחום גבוה

דיון מתוך פורום  צליאק וקרוהן

05/10/2019 | 18:30 | מאת: ערן

שלום, האם אפשר לצלות בשר בטאבון שנאפה בו קודם לכן בצק ( פיצה למשל ). הטאבון מגיע לחום של 450 מעלות צלזיוס. האם שאריות בצק וגלוטן "שורדים" חום גבוה כזה? תודה ערן

לקריאה נוספת והעמקה

לחם ופיצות נאפים בחום גבוה ואכילתם משפיעה על חולי צליאק כך ניתן להניח שהגלוטן לא נהרס אז ניתן לשער שעדיף לנקות את הטאבון משאריות הגלוטן

05/10/2019 | 22:29 | מאת: ערן

תודה על התשובה. כוונתי היא האם חולה הצליאק יכול לאכול בשר( ללא גלוטן ) שניצלה בטאבון של 450 מעלות, שלפני כן נאפה בו בצק עם גלוטן. תודה רבה מראש ערן

מנהלי פורום צליאק וקרוהן