מכה בשיניים

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

05/06/2013 | 13:35 | מאת: שני

קיבלתי מכה בשיניים הקדמיות למזלי לא נשברו לי השיניים אבל יש לי נפיחות בחניכיים מעל השיניים. יש לי אודם וכשאני מצחצחת שיניים כואב לי. זה יעבור מעצמו או שכדאי לעשות צילום או משהו?

שני שלום אני ממליץ לך להבדק ע"י רופא שיניים, רצוי מומחה לטיפולי שורש אשר יבדוק את חיות השן ויקבע האם קיים צורך בטיפול. מקרי חבלה דנטלית יכולים לגרום לאובדן חיות השן, והתפתחות זיהומים ושברים בעצם הלסת. רפואה שלמה ד"ר ערן גבאי

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים