נסיגת חניכיים

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

12/06/2013 | 12:59 | מאת: גילית

יש לי נסיגת חניכיים לא חזקה מדי והרופא שלי אמר לי לעבור ולצחצח עם מבקשת רכה ולא לצחצח חזק. האם אחרי שאתחיל לצחצח בצורה תקנית החניכיים יחזרו לעצמם ויצמחו שוב?

גילית שלום ההמלצות שנתן לך רופא השיניים הן נכונות וטובות אך לא צפוי שיפור במצב נסיגת החניכיים אלא עצירת התהליך בלבד. שחזור הרקמה שאבדה הינו מסובך יותר ומצריך התערבות כירורגית עי רופא חניכיים ועל כן מבוצע רק במקרים של נסיגת חניכיים משמעותית. בברכה דר ערן גבאי

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים