חניכיים

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

17/07/2013 | 02:34 | מאת: רגינה

שלום, כבר כמה שבועות (ואולי יותר) ששמתי לב שיש לי כמו שק עור קטן "תלוי" מעל החניכיים העליוניות, בצד. לא כואב, סתם משחקת איתו עם הלשון מצד לצד. במראה נראה כמו שארית עור "תלויה". יש צורך ללכת לרופא שיניים? תודה רבה, רגינה

רגינה שלום מן הראוי שתפני בהקדם לבדיקה אצל רופא שיניים אשר יאבחן את הנגע אותו את מתארת. יתכן ויש צורך לקחת ביופסיה מהנגע כדי לזהותו באופן ודאי. בכל מקרה, אל תזניחי את הנושא. שבת שלום ד"ר ערן גבאי

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים