דימומים מהחניכיים

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

12/08/2013 | 19:48 | מאת: אורטל

בת 39, עברתי לפני שנה אנמיה המוליטית. קיבלתי סטרואידים במינון 60 מ"ג ומבטרה. סיימתי לפני 3 חודשים את כל התרופות וההמוגלובין שלי. תקין. 12. גם כל הבדיקות האחרות. לפני חודש התחיל לי דימום מהחניכיים גם כשאני לא מצחצחת שיניים. הייתי אצל שיננית ועשיתי צילומי סטטוס. יש לי דלקת חניכיים ונסיגת חניכיים (מגיל צעיר). החניכיים שלי אדומות מאוד. האם זה קשור במה שעברתי?

אורטל שלום אני שמח לשמוע שהתגברת על המצב הבריאותי האקוטי וכעת את בריאה. נראה כי לנוכח התקופה הקשה שעברת והטיפול במינונים גבוהים של סטרואידים לאורך זמן חלה החמרה במחלת החניכיים ממנה את סובלת. אני ממליץ לך לפנות לרופא חניכיים לקבלת טיפול במחלת החניכיים בהקדם. רפואה שלמה דר ערן גבאי

14/08/2013 | 23:00 | מאת: אורטל

מה ההבדל בין מחלת חניכיים לדלקת חניכיים והאם אפשר למנוע את זה לחלוטין. כי מה שהציעו לי = הקצעות. לא נשמע לי שזה הפתרון.

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים