האם נכון שניקוי אבנית יותר חשוב מצחצוח?

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

14/08/2013 | 16:01 | מאת: ירון

שמעתי שאם מקפידים על ניקוי אבנית אין חורים ומפחיתים באופן עצום את כל בעיות השיניים בעתיד.

ירון שלום תחזוקות שיננית אכן מסייעות בשמירה על בריאות הפה והחניכיים אך אינן מהוות תחליף לתחזוקה היומיומית אשר על כל אחד לבצע בעצמו, כלומר צחצוח שיניים. בכדי לשמור על בריאות הפה עליך לצחצח באופן קפדני פעמיים ביום על פי הנחיות השיננית ולהגיע לניקוי אבן והדרכה לחיזוק ההיגיינה האורלית אצל השיננית כל חצי שנה ( במידה ואובחנת כסובל ממחלת חניכיים יש להגיע לתחזוקת בתדירות גבוהה יותר, על פי הנחיות רופא החניכיים ). בברכה דר ערן גבאי

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים