בעיות חניכיים

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

17/09/2013 | 03:29 | מאת: אוריה

בקר טוב לפני כשנה עברתי שתלים בלסת העליונה בצד ימין 3 שתלים ובלסת התחתונה בצד שמאל שתיים ההשתלה עברה בסדר באופן כללי במהלך השנה סבלתי באזורים אלה מדלקות בחנכיים אתמול שוב ביקרתי אצל הרופא שיניים שוביש לי דלקת חריפה באזור בו עברתי שתלים הרופא עשה לי איזה ניקוי ושם לי חומר הרופא המליצ לי לצחצח אחרי כול ארוחה ולהשתמש במי פה וחוט דנטלי לעומת זאת השיננית אמרה לי להשתמש במברשות הקטנות לנקות בין השיניים שן שן אשמח מאוד אם תעזור לי למצוא איזה שהוא פיתרון לשמור על חניכיים בריאות

אוריה שלום באופן העקרוני השיננית שלך צודקת ואופן הטיפול שהיא מציעה לך מתאים יותר לטיפול בשתלים. יחד עם זאת שיננית אינה מוסמכת לאבחן מחלת חניכיים או מחלת חניכיים בשתלים. אני ממליץ לך לפנות לרופא חניכיים אשר יאבחן את מצבך ויקבע לך את תוכנית טיפול מתאימה ביותר. חג שמח דר ערן גבאי

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים