בת 64 עם נסיגת חניכיים א-סימטרית

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

18/09/2013 | 08:55 | מאת: חדוה

שלום אני סובלת מחוסר אחידות בקו החניכיים וזה מאוד מציק לי. בתי מתחתנת בקרוב ואני רוצה חיוך מושלם. האם ניתן לסדר באופן אסתטי את החניכיים שלי? תודה מראש

חדוה שלום באופן העקרוני רופא חניכיים יכול לתקן פגמים מהסוג שאת מתארת עי תיקון מתאר החניכיים בטכניקות שונות של השתלת חניכיים. פרוצדורות אלה מצריכות מיומנות גבוהה והתאמה מבחינת קריטריונים קליניים ספציפיים. עליך לפנות לרופא חניכיים לבדיקה וקבלת תוכנית טיפול מתאימה. חג שמח דר ערן גבאי

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים