שאלות לגבי תזונה בזמן שלשול (בהמשך לשאלה הקודמת).
דיון מתוך פורום מעי רגיז - ייעוץ תזונתי
1. האם ניתן לאכול את הירקות הבאים, לאחר בישול וקילוף, בזמן שלשול? בטטה, דלעת, גזר, קישוא? (אם ניתן לאכול רק חלק מהירקות שצוינו, אשמח לפירוט מה מהם מותר ומה אסור). 2. הבנתי שמותר לאכול תפוח עץ מקולף ומרוסק. האם צריך לסחוט את המיץ לאחר הריסוק? והאם מותר לאכול גם רסק תפוחים קנוי משומר? תודה מראש.
לקריאה נוספת והעמקה
שלום רב, ניתן לאכול את כל הירקות בשאלתך ואותו כנ"ל תקף גם לתפוחים. אין צורך לסחוט את המיץ לאחר הכנת רסק התפוחים ואין מניעה מלהשתמש ברסק קנוי. בברכה, אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il