דימומים שלא מפסיקים

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

01/04/2024 | 20:46 | מאת: רוית

אני בת 51 עדיין מקבלת מחזור אבל לא סדיר. יכולה לקבל ואחכ חודשיים בלי. רופאת הנשים שלחה אותי לבדיקות דם הורמנליות ואולטרסאונד לפעם הבאה שאקבל מחזור ( לא פעם ראשונה שנשלחת לבדיקות ). כבר 4 שבועות אני עם דימום קל שלא מפסיק , מאז ככה מופיע לי כמעט יום כן יום לא , כולל לפעמים דימום עם גושים שנעלם ושוב חוזר למחרת . רוב הדימום נראה רק בזמן הניגוב . הדימום אפילו לא ממלא טמפון. את הבדיקות דם עדיין לא עשיתי כי ביקשה לעשות ביום השני למחזור והאולטרסאונד בסיום המחזור. אבל לא יכולה לקרוא לדימומים האלה מחזור רגיל אבל מצד שני הדימום לא מפסיק. מה ניתן לעשות במצב כזה ? האם זה תקין ? ומתי יסתיימו הדימומים המוזרים האלה ?

רוית שלום ותודה על שאלתך. אינך מבייצת וסיבת הדימומים אינה וסת כמובן. שובי לרופאה המטפלת שלך. יש אולי מקום לגרום לוסת מלאכותי לפני בדיקות אם נדרשות. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי