מחזור פעמיים בחודש אחרי לידה

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

09/04/2024 | 10:18 | מאת: נועה

שלום אני ב'ה 10 שבועות אחרי לידה,מניקה הנקה מלאה גם בלילה. קבלתי מחזור אחרי 6 שבועות מהלידה בערך ועכשיו אחרי 18 יום החלו כתמים פעם פעמיים ביום ואחרי יומיים שלוש מחזור ז'א כ20 יום אחרי המחזור הקודם-שוב פעם מחזור ! למה? איך זה הגיוני לקבל פעמיים בחודש מחזור?< אציין שזו לידה שניה ואחרי הלידה הראשונה לא קבלתי מחזור עד לסיום ההנקה. לא נוטלת גלולות כלשהן. תמיד הכל היה לי מתוקתק ב'ה ללא בעיות. ממה זה יכול לנבוע? זה אומר שמשהו השתבש במערכת ההורמונלית? ... מה עושים?? תודה מראש...

נןעה שלום ותודה על שאלתך. ייתכן. לא מדאיג וכדאי להיבדק גניקולוגית אם לא נבדקת. אם כן והכל היה תקין, להמשיך ולעקוב בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי