שיבוש במחזור מה לעשות

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

13/04/2024 | 13:34 | מאת: איה

הנני בת 43 ,מחזור קודם היה מאוד לא אופייני ,יומיים ראשונים הספיק טמפון 1 בכל יום ,יומיים אחרי זה כבר דימום אבל גם לא כבד ועוד שלושה ימים דימום ממש עדין גם טמפון 1 לכל יום . החודש איחור במחזור 7 ימים ולאחר סיום מחזור היו לי גלי חום של כמה ימים שעברו , בדיקת הריון שלילית האם זה תסמונת של פרמנופאוזה ? האם לפנות לרופא נשים לבירור אודות האיחור ? תודה

איה שלום ותודה על שאלתך. לא נשמע מנופאוזה. עלייך להיבדק! בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי