דלקת מפרקים או גיל המעבר

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

08/06/2024 | 10:30 | מאת: לילי

בת 51, סובלת לאחרונה מכאבים חזקים בכפות הידיים , בעיקר שורשי כף היד , בעיקר בלילה, מאובחנת עם ra , במשך 12.5 שנים נוטלת כל התקופה מטטרוקסט. שנה ללא מחזור. השאלה שלי האם נטילת אביאנה כפי שרופאת הנשים רשמה לי תפתור את הבעיה או עליי לחזור לראומטולוג שלי לשינוי תרופה?  אין לי תסמינים אחרים של גיל המעבר למעט שינה לא טובה בגלל הכאבים ועלייה קטנה במשקל.  אני עוסקת בספורט באופן קבוע שומרת על תזונה מיטיבה. תודה רבה

לילי שלום ותודה על שאלתך. לא ניתן כמובן לענות, ללא בדיקה שלך, למקור וסיבת כאבים בברכה דר' זלוצבור

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי