שאלה כללית בבקשה

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

16/06/2024 | 12:32 | מאת: כנרת

שלום לך 🙏 רציתי להתייעץ שאלה כללית יש לי רופא פריון מצויין ומקצועי עם המלצות רבות שטוען שזה שעשיתי את הפרופילי הורמליים ביום הראשון למחזור זה תקין ובסדר גמור, אבל הרבה אומרים שמומלץ לעשות בימים 2-3 למחזור... מבובלבלת ודואגת שאולי מתפספס משהו.. המחזור שלי בדרך כלל נמשך יומיים וחצי בלבד עם דימום דל ולא חזק באופי שלו! אולי בגלל זה במקרה של מחזור קצר מומלץ לעשות פרופיל ביום הראשון? לצורך הענין FSH .ביום הראשון יצא לי 9, אז אם נניח הייתי עושה ביום השני, יש מצב שזה היה יוצא 12-13 ? או שאולי היה יורד מ 9?

כנרת שלום ותודה על שאלתך, יום לכאן או לשם לרוב לא מהותי ואם הרופא מסתפק בתשובה אז היא כנראה מספיקה. בהצלחה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי