ציטראט גבוה באיסוף שתן

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

18/05/2022 | 14:31 | מאת: אלי

נמצא במעקב נפרולוג על רקע יתר לחץ דם (כיום מאוזן)והיסטוריה של אבנים במערכת השתן (לא בכליות), קיבלתי לאחרונה תוצאה לציטראט 1036, מה המשמעות?

אתה כנראה מקבל טיפול למניעת אבני קלציום והוא מכיל ציטראט

20/05/2022 | 07:14 | מאת: אלי

תודה, אכן מקבל ביוקרבונט, האם יש סיכון בתוצאת הציטראט? האם בדאי להקטין את המינון ? כמובן בתאום עם הרופא

20/05/2022 | 07:29 | מאת: אלי

תודה, מבקש להוסיף שנוטל גם תוסף סידן ציטראט בהקשר לתרופה דפסון שמקבל כטיפול למחלת עור, מה משמעות ערכי ציטראט גבוהים לגבי הכליות? הסיבה שבמעקב נפרולוג היא ״מחלת כליה כרונית״. תודה מראש

מנהלי פורום נפרולוגיה