זיהום /צלוליטיס בגפיים תחתונות

דיון מתוך פורום  פצעי לחץ, פצעים קשיי ריפוי ורגל סוכרתית

16/04/2020 | 13:28 | מאת: ליאת

שלום רב אמא שלי בת 69 נפלה לפני חודש ונחבלה בברכיים שבוע לאחר הנפילה החל להופיע צלוליטיס קשה בשני הרגליים גפיים תחתונות עם חום וצמרמורות אושפזה כ4 ימים למתן אנטיביוטיקה שוחררה והומשך טיפול דרך קופת החולים כאשר הזריקו לה כבר 15 מנות של אנטיביוטיקה מסוג פאן קפטאריאקסון האודם ברגליים פחת אבל עדיין קיים עם צריבה עזה מאוד עקצוצים וכאבים שלא חולפים וקושי לתפקד יש לציין שצלוליטיס כבר היה בעבר ברגליים אבל ללא התחושה של השריפה והעקצוצים הקשים שחשה במקרה הנוכחי אודה לייעוץ כבר נואשת ולא יודעת איך לעזור לה

היי הטיפול הטוב ביותר הקיים שקיות אוזון חיצוניות מסביב לגפיים הנגועות מאד מומלץ טיפול שיכול לפתור הבעיה הזיהומית כנסי בבקשה לאתר שלי

מנהל פורום פצעי לחץ, פצעים קשיי ריפוי ורגל סוכרתית