3 שבועות אחרי ניתוח שרוול

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

06/01/2015 | 13:42 | מאת: הודיה

שלום רב, אני 3 שבועות לאחר ניתוח שרוול. 1.אילו סוגי ירוקות וטיבול ניתן לשים במרק טחון? 2. האם ניתן לטחון ולאכול תפוחים ללא הקליפה ?בננות? תודה רבה ויום חמים ונעים

לקריאה נוספת והעמקה

1. קישוא, גזר, דלעת, תפו"א, עגבניה וחציל מבושלים וללא קליפה. 2. אפשר לאכול תפוח מרוסק מקולף או גרבר, או בננה רכה מעוכה במזלג. חורף נעים :-)

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה