תזונה 4 חודשים אחרי ניתוח שרוול
דיון מתוך פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה
שלום רב , אני בן 22 עברתי ניתוח שרוול לאחר ששקלתי 127 על גובה 169 . עד עכשיו אחרי ארבע חודשים מהניתוח ירדתי 46 קג , כיום אני שוקל 81. אני מרגיש מצויין וחוץ מנשירת שיער שיש בגלל הטראומה של הניתוח אין תופעות לוואי ואני אוכל הכל בכמויות קטנות . אני עובד המון בחדר כושר ומנסה לבנות מעט מסת שריר בעיקר בגלל שאני מרגיש יחסית מאוד חלש למה שהייתי יכול להרים פעם ובנוסף נפח השרירים שלי קטן מאוד . הבעיה היא שקראתי שאני אמור להכניס לגוף משהוא כמו 1.2 גרם חלבון על כל קילו שלי כלומר כ-97 גרם חלבון ליום ... בפעול אני מכניס בלחץ רב בין 30-50 גרם חלבון לגוף . בהיתיעצות עם דייטינית לא היה לה ממש תשובה להגיד לי מה לעשות . השאלה היא עד כמה הדבר באמת משמעותי לבניית מסת שריר ובעיקר שיפור חוזק וכוח השריר . והאם יש איזה שהוא פיתרון או שזה המחיר של הניתוח בין היתר ? בתודה מראש לכל הצוות אבי
אבי שלום, ראשית כל הכבוד על הירידה במשקל ועל ההשקעה שלך בתזונה נכונה ובפעילות גופנית. שנית, כאשר מתאמנים במטרה לבנות מסת שריר חשוב לאכול מספיק חלבון ופחמימה, כדי שהחלבון ילך לבניית השריר והפחמימה תמלא את מאגרי האנרגיה. צריכת חלבון מספקת הינה חשובה ומשמעותית, ואפשר להגיע אליה גם אם עברת ניתוח קיצור קיבה. בהחלט יש מקום לקבלת ייעוץ תזונתי על מנת למקסם את עבודתך בחדר הכושר ולהביא לתוצאות. אתה מוזמן לפנות אלי לקביעת תור לייעוץ: 03-7645444.