תוצאות בדיקות דם..........

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה ילדים

01/06/2023 | 18:48 | מאת: מיכל

שלום,בתי בת 10 וחצי סבלה מכאבים ונפיחות בברך ולא יכלה ליישר אותה מספר ימים בעקבות כך לקחו בדיקות דם כששלושה ערכים אינם תקינים DNA aab conf- positive חיובי 1:160-Ana titer Ana pattern- homogeneous האם יש מחלה אוטואימונית לפי תוצאות אלה? תודה מראש

שלום מיכל, הפורום אינו מתייחס לשאלות ספציפיות אלא עונה באופן כללי. מציע להתייעץ עם רופא הילדים שיפנה לראומטולוג ילדים לפי הצורך. בברכה, פרופ' אמריליו - ראומטולוג ילדים

מנהל פורום ראומטולוגיה ילדים