אפ אמ אפ טיפול בכולכיצין

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה ילדים

23/07/2024 | 22:46 | מאת: אליהו

הי דוקטור הילדה שלי לוקחת 1 מג קולכיצין מדי יום בגלל אפ אמ אפ כבר שנתיים. לאחרונה יש לה נשירה מהראש האם זה קשור לכדורים? ואם כן מה ניתן לעשות?

שלום אליהו, ראשית יש להבין האם מדובר באיי קרחות או בנשירת שיער לא ספציפית. כולכיצין במינון גבוה עד כדי רעילות, תואר ככזה שיכול לגרום להתקרחות, אך לא כולכיצין במינון רגיל. בכל מקרה מציע שרופא הילדים יבצע בדיקה ובמידת הצורך יפנה לרופא עור. בברכה, פרופ' גיל אמריליו - ראומטולוג ילדים

מנהל פורום ראומטולוגיה ילדים