נשירת שיער עקב שימוש בסטרואידים

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

29/10/2021 | 12:10 | מאת: ליטל

שלום ד"ר. נוטלת פרדניזון כבר חצי שנה בעקבות מחלת עור אוטואימונית. כיום אני במינון של 10 מ"ג ליום. כבר חודשיים וחצי שיש לי נשירה קיצונית. הרופאה אמרה שזה מהפרדניזון ושאני יכולה לקחת תוסף כדוגמת hsn. לוקחת את זה כבר חודש אולי יש שיפור קטן. במקביל המליצו לי לצרוך ג'לטין ולשטוף את השיער במי אורז. השאלה שלי אם זה דברים שיכולים לעזור לי מכוון שהנשירה נובעת משימוש בסטרואידים ולא בגלל חוסרים בגוף??

היי ממליץ לעבור ברור לנשירת שיער, לעיתים מספר חודשים לאחר מחלה חריפה יכולה להופיע נשירה משמעותית. בהצלחה

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה