פצעי לחץ בישבן דרגה 2

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

26/11/2021 | 22:03 | מאת: אלון

שלום לאבא שלי סיעודי מרותק בית שני פצעי לחץ בישבן. האחות והאח שראו אותם פיסית אמרו שהם דרגה 2 ללא זיהום, רופא גריאטר שראה בתמונה גם אמר שאין זיהום אבל אמר שאחד מהם הוא בין 2 ל 3. אחות אחת המחיצה דרמגרן ואח אחר המליץ סילברול מה מומלץ יותר? מה היתרונות והחסרונות של כל אחד? (זאת בנוסף לזה שקנינו לו כרית ישיבה דינמית) תודה

היי כמובן שיש צורך בבדיקה מסודרת, על פניו דרמהגרן פסטה בעל יכולת חציצה טובה מה שמקל על ריפוי פצע. יש צורך במזרן ביצים ושינוי תנוחה כל שעתיים למניעה של פצעים נוספים.

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה