בדיקה האם בלוטות הלימפה מוגדלות

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

29/11/2021 | 20:18 | מאת: רותי

בעקבות זיהום ברגל של שושנה נעשתה בדיקה האם בלוטות הלימפה מוגדלות במפשעה. הרופאה לחצה חזק מאד על המפשעה. הלחיצות היו גם באמצע המפשעה. לא רק בצידי המפשעה. לאחר הבדיקה במתן שתן נראו על נייר הטואלט טיפות דם. המצב הזה הפסיק לאחר קצת פחןת מיום אחד. מעולם לא נראו טיפות דם שלא במסגרת המחזור החודשי. האם גרימת דימום כזה יכולה לפגוע ברחם? האם גרימת הדימום יכולה ליצור שרירן או פוליפ ברחם?

לא מדובר בשאלה רלוונטית לפורום הנוכחי, ממליץ להתייעץ עם רופא נשים

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה