יין ,סחוג , שום לקוליטיס

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

18/07/2001 | 00:52 | מאת: ויוי

שלום האם ישנם תגובות של "סיכון " ביין ,סחוג או שום ובצל .

18/07/2001 | 01:09 | מאת: אמיר

יין או כל סיג של טיפלה אלכוהטול עושה לי כאבי בטן תוך דקות ספורות... לגביי שום בצל וטיפה טיפה זחוק (מה לעשות, אשכנזי...) גם אין בעיות מקסימום קצת שורף... אמיר

18/07/2001 | 01:28 | מאת: ויוי

היי אמיר ואיך הקוליטיס עכשיו אצלך עם האיזופי , יש הטבה שיפור ,האם אתה לוקח גם ראפאסל . בני עדיין לא עשה בדיקות דם ,ריאשונות והוא עדיין חושש מאד מהתופעות שלה לטווח ארוך . תודה בידידות ויוי

18/07/2001 | 08:32 | מאת: טליה

לי בצל עושה גאזים נוראיים (אני מדברת על הרבה בצל, לא טיפה כתבלין) עם שום אין לי בעיה אבל שוב - לא בכמויות. חריף לא ברא לעיכול בכל מקרה, לדעתי, גם אם אולי הוא בריא לדברים אחרים (מוטל בספק). חריף זה לא טעם, זו תחושת צריבה בלשון, ותחשבו מה זה עושה לרקמות היותר עדינות שבתוך המעי.