טיפול בתרופה איבנטי

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

08/03/2024 | 10:12 | מאת: אור מלא

שלום רב התחלתי שלשום טיפול בתרופה איבנטי נגד אוסטאופורוזיס. ברצוני לברר מספר דברים: 1. האם תופעות הלוואי עשויות להיות עד שבועיים מרגע קבלת הזריקה? 2. האם מותר לדחות את מועד הזריקה הבאה במידה ולא מרגישים טוב?, אם כן עד כמה זמן מותר לדחות? ומה קורה אם מפסיקים את השימוש בתרופה עקב אי התאמה? 3. האם יש צורך לקחת תוסף סידן עם הטיפול באיבנטי?, אם כן מה המינון המומלץ והאם עדיף סידן אמורפי? בברכה ותודה מראש אור

שלום רב, א. תופעות לוואי כן יכולןת להיות, אבל באיזה תופעות מדובר???? ב. האם מותר לדחות את מועד הזריקה הבאה במידה ולא מרגישים טוב?, אם כן עד כמה זמן מותר לדחות? ומה קורה אם מפסיקים את השימוש בתרופה עקב אי התאמה? הנוש א לא נבדק, ואין המלצות. עדיף לא חדחות. ג. יש צורך לקחת סידן וויטמין D במינונים רגילים שלקחת לפני אבניטי. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס