מוצרי חלב מועשרים בסידן

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

26/03/2024 | 21:37 | מאת: דניאלה

היי, אני רואה בסופר הרבה מוצרי חלב מועשרים בסידן, ואני גם קראתי שלא מומלץ לצרוך תוסף סידן ביחד עם מוצר חלבי, אז לא כל כך מבינה האם זה טריק שיווקי שמונע ספיגה של סידן בעצם, או שזה מוצר באמת איכותי .

שלום רב. לגוף יש סף ספיגת הסידן- כמות שהגוף לא יכול לספוג בבת אחת. כמות זאת - 500 מג. לכן לא מומלץ לקחת כדור סידן לאחר אוכל חלבי, כי עם אחרי צריכת 250 מג סידן ממזון את נוטלת כדור שמכיל 600 מג סידל נוספים- רובו לא יספד ויצא החולצה.. אם המזון סיכוי לצרוך יותר מ 500 מג סידן בבת אחת- קלוש. בברכה, דר ילנה סיגל

27/03/2024 | 10:22 | מאת: דניאלה

היי , תודה רבה ! יש יוגורט שרשום עליו שהוא בתוספת של סידן טרי קלציום פוספט ככה שסה''כ הסידן בו הוא 500. האם זה מומלץ ?

27/03/2024 | 16:09 | מאת: א

דר לפי מה שרשמת לא לאכול גם יותר מ 500 מג סידן דרך מזון בבת אחת?והאם אפשר לאכול למשל בבוקר 500 דרך אוכל ובערב עוד 500 דרך אוכל ?אפשר גם 500 דרך אוכל בבוקר וכדור בצהריים עם המנה הבשרית?

שלום רב, והאם אפשר לאכול למשל בבוקר 500 דרך אוכל ובערב עוד 500 דרך אוכל ?- כן. אפשר גם 500 דרך אוכל בבוקר וכדור בצהריים עם המנה הבשרית?- גם אפשר. בברכה, דר ילנה סיגל

שלום רב, ראי תשובה מהיום. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס