שמיכה כבדה ואוסטיאופורוזיס

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

04/06/2024 | 20:08 | מאת: נורית

שלום ד"ר, אני מעוניינת לנסות לישון עם "שמיכה כבדה" בגלל קושי להירדם. זו שמיכת יחיד שממולאת בכדורי זכוכית ושוקלת כ- 7 ק"ג. אני בת 63 ויש לי אוסתיאופורוזיס ברמה נמוכה. האם השמיכה עלולה להזיק? אולי כבדה מדי?

שלום רב, א. אינניניכולה להעריך גרדת האוסטיאופורוזיס שלך, איננייודעת איזה עוד גורמי סיכון לשבר יש לך, לכן אני נממליצה להתייעץ עם רופא שמכיר אותך. ב. באופן כללי- משקל של 7 קג סך הכל לא אמור לגרום נזק לעצם, אבל אני חוזרת על המלצה להתייעץ עם רופא שמכיר אותך, ויכול להתייחס לשאלתך באופן ישי. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס