סוכר במדידת בוקר..

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

13/06/2024 | 16:56 | מאת: אלנה

היי לפי הרפואה של היום סוכר מעל 100 בצום של 8 שעות נחשב טרום סוכרת אם אדם במשך שנים (15 שנה) קם עם טווח של 100-105 בבוקר, האם זה כבר גורם נזק לגוף או שהאזהרה הבריאותית היא רק לאם המצב עומד להחמיר אל מעבר לטרום ?

שלום רב, שינוים מסוימים, כגון, למשל עליה בסיכון למחלת לב, יכולים להיות כבר במצב של טרום סוכרת. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס