אוסטאופניה ודיאטה קטוגנית

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

15/06/2024 | 20:50 | מאת: צוף

האם במצב של אוסטאופניה תתאים דיאטה קטוגנית לצורך ירידה במשקל? אם לא - איזו דיאטה תתאים לירידה במשקל? תודה רבה.

שלום רב, לחולה אוסטיאופניה ואוסטיאופורוזיס מומלצת דיאטה המכילה כ 1000-1200 מג סידן ליום. יש גם לשמור על רמה תקינה של ויט D (בהתאם לנורמות של הקופה). בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס