שיקום הגוף לאחר פעילות יתר של בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

24/06/2024 | 20:14 | מאת: נוי

הי, שאלה שחשובה לי במיוחד.. אני אחרי תקופה קשה של פעילות יתר. עכשיו בהפוגה. הייתה תקופה קשה, והגוף שלי נחלש מאוד גם מהמחלה וגם מהטיפול. חוץ מהדברים המובנים מאליהם, כגון אוכל בריא, פעילות גופנית.. מה עוד ניתן לעשות כדי לשקם את הגוף אחרי כזאת תקופה? האם יש תוספי תזונה מומלצים? אשמח לכל רעיון שיעזור לי :( בתודה

שלום רב, אני ממליצה על תזונה בריאה, מנוחה מספקת, העדר מעישון, ופעילות גופנית מתונה. וכמובן המשך מעקב רפואי. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס