בהמשך לתשובתך - שיקום הגוף לאחר פעילות יתר

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

26/06/2024 | 10:46 | מאת: נוי

ד"ר סיגל, תודה. רשמת "פעילות גופנית מתונה". מדוע מתונה? אסור להתאמן בעצימות גבוהה לאחר פעילות יתר של בלוטת התריס?

30/06/2024 | 12:00 | מאת: נוי

מדוע דילגת על השאלה שלי?

שלום רב. א. אינני יודעת מה ההרגלים שלך בפעילות גופנית, מה הגיל, מחלות רקע ותגובה לפעילות גופנית בעצימות גבוה. ב. פעילות גופנית מתונה בעיניי זאת פעילות גופנית כשעה ליום. ג. אם אין לך שום מגבלה בריאותית- את יכולה לעשות כל פעילות גופנית שאת רוצה ויכולה. בברכה, דר ילנה סיגל

שלום, ראי תשובה מהיום. בברכה, ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס