שתייה מרבה

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

26/06/2024 | 16:46 | מאת: יואל

מעוניין לדעת אם אני שותה בערב הרבה מים ןגם שתייה מוגזת שזה עושה נוקטוריה בשינה איך להיגמל מההרגל הזה?

שלום רב. א. לא ידוע לי רקע רפאוי שלך. אני מציעה לפנות לרופא המפטפל ולדון איתו על כמות נוזלים יומית המומלצת במצבך. ב.לחלק את הכמות המומלצת זו במהלך היום כך, שבשעתיים לפני שינה השתיהה תיהיה מצומצמת. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס