חריגה בתוצאות בדיקת בלוטת תריס

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

27/06/2024 | 17:40 | מאת: RKK

שלום דוקטור ,אני אישה כבת 44 בריאה בדרך כלל ,טיבעונית. לאחרונה ביצעתי בדיקות תקופתיות וראיתי חריגות בחלק מתפקודי בלוטת התריס .אודה להתיחסותך. TSH 2.159 mIU/L T4 FREE 17.1 pmol/L THYROGLOBULIN Ab קטן מ2 ANTI THYROID PEROXID 80.00 U/mL

שלום רב. בדיקות הורמוני תירואיד נראות לי תקינות. רמת נוגדנים לבלוטת התריס נראת מוגברת, וזה יכול להתאים למחלה אוטואימונית בבלוטת התריס, יתכן עם הגדלת הבלוטה, ללא הפרעה תפקודית. אני מציעה לפנות לרופא לצורך בדיקה ודיון. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס