שלאה חשובה מאוד שליחה לאנדוקרינולוגיה

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

02/07/2024 | 19:29 | מאת: גולדי

אני בת 31 יש לי בעיה של תת פעילות בבולטת התריס בעבר אמרו לי שאני אלחרונה צועקת בגלל בעיה של תת פעילות שצריך לבדוק איך זה יכול להיות מאוזן ע"י רופא אנדוקרינולוג מי הקופת חולים גם שלחו אותי לאנדוקרינולוג בגלל בעיה גנטית הרופאה אנדוקרינולוגית שלחה אותי לייעוץ במרפאות חוץ ואני נמצאת כרגע אצל מישהי שהיא לא מרשה לי ללכת לשם האם גם רופא משפחה יכול לעשות לי סדשר בדברים ולעזור לי בזה??? אשמח למענה תודה ושבת שלום

שלום רב, לא ברור לי איזו בעיה גנטית מחשים, ומה הבעיה עם בירור. אני חושבת שהצעד הכי נכון זה לפנות לרופא המשפחה, ולברר אצלו את הדברים הלא ברורים. לבבי מצב איזון בלוטת התריס- תעשי בדיקות דם להורמוני בלוטת התריס ודברי עם רופא המשפחה. בברכה, דר'ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס