טבליות סידן קרבונט לבליעה או טבליות ללעיסה

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

09/07/2024 | 20:18 | מאת: שירה

שלום רב, קשה לי לבלוע סידן קרבונט 600+ ויטמין די 400 שהרופא אמר לי. שאלה בבקשה: 1. האם אפשר להשתמש במקום זה, בקלציצ'ו 500 מ"ג סידן -400 d3 *טבליות ללעיסה* בטעם תפוז או לימון של כצט cts 2.האם אפשר להשתמש בסידן + ויטמין d3 טבליות ללעיסה של דרך החיים מקופ"ח כללית? 3. או משהו אחר שאת ממליצה? תודה רבה

שלום רב. א. כן, בהחלט אפשר להישתמש בCalcichew D3 במקום תוסף סידן אחר. ב. אפשר להשתמש בכל תוסף סידן המכיל 500-600 מג סידן ו 400-600 יחידות של ויטמין D. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס