כדור סידן עם ויטמין די ותרופות נוספות

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

10/07/2024 | 13:52 | מאת: יולנדי

ד"ר בבקשה אם את יכולה לענות לי: אני לוקחת כדורים כל יום: וקטורי, קרדילוק, אספירין,דופלקס וסנבסטין. האם אפשר ללעוס כדור סידן קרבונט + ויטמין די עם כדורים אלו. או צריך לחכות? תודה רבה.

שלום רב. כדור סידן יש לקחת אחרי אוכל הלא חלבי. תוסף סידן יכול להשפיע על אפקט של חלק מהתרופות שלך לאיזון לחץ דם. יש לעקוב אחרי לחץ דם ולהתאים מינונים בהתאם לתוצאות. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס