בדיקות לצפיפות עצם מבקשת הסבר

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

11/07/2024 | 09:27 | מאת: גילת

נמצאו שני פסי השקה קאפה ולמבדה. בשנת. 2016. צפיפות עצם אוסטופניה לפי הרופא. מאז לא חזרתי על אלקטרופורזה של החלבונים ניתן לי רק ויטמין די מה זה מעיד ושנים ללא מעקב

שלום רב, א. תחזרי על בדיקת צפיפות עצם, ואם היא יציבה, כלומר, מעידה על אוסטיאופניה-מ הטיפ]ול הוא תוסף סידן וויט D, פעילוץ גופ]נית, ומניעה מעישון. ב. לגבי שרשראות חלבונים- חמעקב המטוךוגי. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס