אני ממש בחרדות מסרטן שלב 4 🙏😔

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

18/07/2024 | 02:42 | מאת: Alin

שלום לך.. פשוט לא ישנה מחרדות בלילות שמה חלילה זה סרטן 4 באדרנל 🙏🙏 מה דעתך על התוצאות ? ממצאים: כבד - לא מוגדל, מרקם אחיד. דרכי מרה - תוך וחוץ כבדיות אינן מורחבות. כיס מרה - בעל דופן תקין, ללא עדות לאבנים, ללא סימנים של דלקת.מספר מבנים היפראקואיים צמודים לדופן הגדול 3 מ"מ פוליפ? לבלב – ללא ממצא מוקדי גס בחלקו המודגם. אאורטה ביטנית -לא מורחבת. רטרופריטונאום – לא הודגמו בלוטות לימפה מוגדלות. טחול - לא מוגדל, מרקם אחיד. כליה ימנית - בגודל תקין. פרנכימה שמורה. לא הודגמה הרחבה של מערכת מאספת. סמוך לקטב העליון מבנה היפואקואי 8.2*1.2 ס"מ ללא וסקורליזציה אדרנל? לא הודגמו אבנים. כליה שמאלית - בגודל תקין. פרנכימה שמורה. לא הודגמה הרחבה של מערכת מאספת. לא הודגמו תהליכים. לא הודגמו אבנים. שלפוחית השתן - עם קיבולת רגילה ודפנות חלקים. משקעים עדינים צפים התקבלו סילונים עדינים בשני הצדדים. שארית שתן – בנפח 21 סמ"ק. לא הודגם נוזל חופשי בחלל הבטן אני בחורה בת 42 בריאה בדרך כלל. שוקלת 43 קילו. גובה 1.66 סמ. לא אנורקסית ולא בולימית. רזה שנים..... מחזור סדיר. עשיתי את הבדיקה כי מעולם לא עשיתי אולטרסאונד בטן עליונה ורציתי לעשות פעם ראשונה בחיים יש מצב שענין הממצא של האדרנל היה לי שנים ? סרטן שלב 4 זה בטוח לא ?

שלום רב, בפיענוח זה הרופא שכתב אותו לא בטוח מה הוא רואה. הוא כותב אדרנל בסימן שאלה. אינני יכולה נלפרש את הפיענוח, כאשר מתארים בו ממצא לא ברור. את צריכה לפנות לרופא שהפנה אותך לבדיקה, ולדבר איתו על המשך בירור. בברכה, דר ילנה סיגל

21/07/2024 | 17:58 | מאת: Alin

מה זה בעצם מבנה היפואקואי ללא וסקורליזציה? כאילו ללא זרימת דם ?

שלום רב, כן, ללא וסקולריזציה- משמעות ללא זרימת דם (תמונה שלא מתאימה לגידולים ממאירים). בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס