תזונה דלת סידן ממאכלים

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

23/07/2024 | 16:15 | מאת: רוז

אני לא אוכלת מספיק מאכלים עם סידן. עשיתי חישוב שאוכלת מאכלים עם בערך 400 מ"ג סידן ליום. האם אני יכולה לקחת תוספת של כדור סידן קרבונט 400 מ"ג ,פעם ביום?אני בת 58 תודה

שלום רב, בהחלט כן. צריכת סידן יומית מומלצת לגילך היא 1000-1200 מג ממזון+ תוסף יחד. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס