שאלה-יוגורט ביו פרוביוטי 3%

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

04/03/2014 | 01:33 | מאת: איה

שלום, מבקשת את דעתך על יוגורט שאני אוכלת כל יום, ושאלה הם מרכיביו:חלב מפוסטר, חלבוני חלב, סידן(טרי קלציום פוספאט). בתוספת חיידקי ביו-Bifidus וחיידק פרוביוטי-L.acidophilus בגביע 200 גרם :אנרגיה-134 , כולסטרול 18.0 סידן-320 מה דעתך על היוגורט הזה כמקור לסידן? היוגורט לפי המרכיבים שלו איכותי? כל דבר שתוכלי להוסיף על כך יעזור לי! תודה!

לקריאה נוספת והעמקה

לאיה שלום רב, א.-יוגורט- מקור מצוין של סידן. ב.- אני לא מומחית בתזונה, אך לפי הערכה הכללית נראה לי שכן. בברכה, ד"ר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס