תחושת לחץ במצח בתוספת כובד ראש וסחרחורת

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

16/11/2018 | 07:37 | מאת: טובה

שלום רב, מזה כמה ימים יש לי כאב ראש בצורת לחץ המורגשת באזור המצח והעיניים. זה לא היה מדאיג כל כך אלמלא ישנה תוספת של כובד בראש וסחרחורת עם תנועות ראש . אשמח לתשובה ממה זה יכול לנבוע נ.ב- הייתה לי נזלת כמה ימים לפני שהחלה תחושה זו. תודה רבה לתשובתכם .

נא לגשת לבדיקה. טווח האבחנה רחב מכדי להתייחס בצורה אינטרנטית. בהצלחה פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהלי פורום מחלות אף אוזן גרון