אני סובלת מהיפוכונדריה קשה ונלחצתי מהתוצאה🙏😔 זה לא סרטן נכון?

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

16/09/2024 | 18:05 | מאת: Lina

סיבת מעקב: מעקב אחר קשריות בבלוטת התריס. בלוטת המגן: בלוטת המגן לא מוגדלת. מרקם לא מספיק אחיד בשתי האונות. מימין ללא עדות לממצא פוקאלי. איסטמוס לא מעובה ימינה מקו האמצע בתוך האיסטמוס קשרית מוארכת בגודל 0.2×0.6 ס"מ, משמאל על רקע מרקם לא אחיד מספר קשריות היפואקוגניות זעירות בגודל עד 0.2 ס"מ. פאראתיירואיד: מימין לא הודגמו בלוטות פאראתיירואיד מוגדלות. משמאל בסמוך לקצה התחתון של האונה שתי קשריות היפואקוגניות בגודל עד 0.6 ס"מ - יתכן קשרי לימפה. בלוטות רוק: מצד ימין-. פרוטיס: הודגם קשר לימפה בגודל 0.7 ס"מ פרט לכך מרקם תקין. תת לסתית הדגמה תקינה מצד שמאל- פרוטיס הודגם קשר לימפה בגודל 0.7 ס"מ פרט לכך מרקם תקין. תת לסתית הדגמה תקינה. רקמות רכות: משמאל באזור תת לסתי בלוטות לימפה בגודל עד 0.6×2.2 ס"מ מצד ימין: הדגמה תקינה של הרקמות הרכות. לא הודגמו בלוטות לימפה מוגדלות. סיכום: כמתואר. לא משנה לי מה זה בעיקר זה לא סרטן שלב 3 או 4 נכון? התור שלי לרופאה רק עוד עשרה ימים ואני בחרדות .. אני בת 43 בריאה באופן כללי. ברקע יש לי השימוטו קל וטיפה תת פעילות בלוטת התריס חריגה קלה. אשמח מאוד לדעתך. סליחה על הלחץ 🙏

מנהלי פורום מחלות אף אוזן גרון