חלבון בהריון

דיון מתוך פורום  פעילות גופנית בהריון ולאחר לידה

28/01/2015 | 14:45 | מאת: שרה

אילנור שלום, אני בת 37 ואני עובדת עם משקולות באופן קבוע כבר מעל ל7 שנים. היום אני בהריון בשבוע 22. לפני כ3 שבועות קניתי אבקת חלבון חדשה http://www.ygl.co.il/sport-nutrition-and-supplements/complex-30.html ובבדיקה האחרונה שעשיתי לפני 3 ימים התגלה אצלי חלבון גבוהה בשתן, האם זה יכול להיות קשור לאבקת החלבון? האם היית ממליצה להפסיק לשתות חלבון? והאם בכלל אני יכולה להמשיך להתאמן בשבוע 22, אני אישית לא מרגישה שאני מתאמצת יותר מידי אבל קצת מפחדש שאני עלולה להזיק לעובר. אשמח לתשובה המקצועית שלך! בתודה שרה,

אני בכלל לא מעודדת צריכת תוספי מזון, אלא אם אין זמן מספק להכניס את כמות האנרגיה אותה מוציאים. המשיכי בעבודת כוח עם משקולות לאימון ומאחלת לך הריון מעים ללידה קלה ;)

מנהל פורום פעילות גופנית בהריון ולאחר לידה