קלאסיקה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

25/07/2024 | 15:36 | מאת: סוריקטה

הי, סוריקטה מטושטשת. רצף של לילות עם שינה באיכות ירודה מאד. ביום בו הייתה אמורה להיות פגישה עם המטפל נחבטתי ויש לי סימן כחול גדול וכואב ונפיחות. כל היום התנגשתי בקירות קונקרטית. ברכתו לפני הפרידה הייתה לשמור עליי מעצמי. הוא ידע על מה הוא מדבר. מה שיש לי לומר עליי לרגע הוא מפגרת. אבל שורה תחתונה - כאובה וחסרה. לילה טוב. הלילה אגדיל טיפה מינוני תרופות (זה בסדר ומאושר) כדי איכשהו להשתקם קצת. סופ"ש נעים. סוריקטה

הי סוריקטה, אכן המלצה טובה קיבלת. מהדהד לי את 'שמרי נפשך' של אלתרמן... שמרי נפשך וגופך. אודי

26/07/2024 | 09:40 | מאת: מיכל...

מצטרפת למה שנאמר. שמרי על עצמך. נשמע מהורהר ומעורער משו... בעצם אני מהורהרת ומעורערת גם בעצמי...זה מובן, הוא עזב וזה קשה וחסר. איתך ❤️

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית