קצת מלחיץ אותי העניין הזה.....

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

15/09/2024 | 18:34 | מאת: ברבורית.

הקטנה שלי כבר לא הולכת לישון בקלות. (פעם הלכה לישון ממש ממש בקלות, איך שמשכיבה אותה - היא נרדמת) ביומיים האחרונים זה ממש סיוט. עכשיו פתאום היא צורחת שאני אקח אותה, והיא לא מפסיקה. ניסיתי אפילו לחכות 20 דקות. היא לא מוכנה להיות במיטה.. לא נרדמתי בלילה. והיא לא נותנת לי לישון גם ביום. והיא ערה כל היום (מה שמאוד חריג אצלה). אבל לא נראה לי שכואב לה משהו, אם אני לוקחת אותה היא מחייכת.. אני בקושי כותבת לכם את ההודעה (עם ליווי של הבכי והצרחות שלה) יש לי חרדות מזה כי אני לא יודעת כמה זמן זה ימשיך ואני מתה מעייפות... קצת מדאיג אותי... :/

שלום ברבורית, קרה משהו ביומיים האחרונים? למה היא מגיבה לדעתך? אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית