מעניין המטפלת שמה לב.....

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

18/09/2024 | 16:45 | מאת: מיכל...

אמרתי לה על האכזבה ושלא רציתי עצות..והיא אמרה ששמה לב לזה לקראת סוף הפגישה וניסתה, אמרתי שהיה מאוחר מידיי... אבל טוב שאמרתי! כי הפגישה אחרי שאמרתי הייתה מאוד מכילה והייתה הבנה ואפילו הקלה. תודה אודי שהבנת לליבי זה היה לי כל כך חשוב!!!!! כל כך קשה בעבודה, במדינה, עם המשפחה שלי גם....ועם אבא עם חוסר באמא...חסר של אמא לאו דווקא ספציפית האמא שגידלה אותי.... קשה לי להיות האמא של עצמי או איך שקוראים לזה...להכיל את כל העצב שיושב עליי... תודה שאתה מבין🥰

18/09/2024 | 19:13 | מאת: ברבורית.

היי מיכלי גם לי במובן מסוים אין אמא, זאת אומרת היא חיה וקיימת אבל חולה (נפשית), אנחנו בכלל לא מדברות ונפגשות, היא אפילו לא רוצה לראות את הנכדה היחידה שלה (הבת שלי)... זה לא עושה לה טוב... קשה כשאין אמא... טוב שאנחנו כאן בפורום אחת בשביל השנייה, להכיל את העצב של האחרת, לשתף ולפרוק.

19/09/2024 | 18:52 | מאת: מיכל...

היי. עצוב לשמוע. אמא שלי נפטרה לפני מספר חודשים, וגםכשהייתה זה לא היה אמהי במיוחד ;( תודה יקרה.

הי מיכל, אני ממש ממש שמח לקרוא את מה שכתבת, ושמח לשמוע שהמטפלת שמה לב והצליחה להתאים את עצמה לצרכייך. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית